Page

Zonnepanelen kopen Coevorden

Vrijblijvend advies

Laat u terugbellen voor een gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van zonnepanelen

  • Laat uw gegevens achter via het formulier
  • Wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak
  • Ontvang een gratis advies op maat

Laat u terug bellen

Zoekt u de oplossing in zonne-energie?

Als u vanuit Coevorden besluit zonnepanelen te kopen, dan vindt u de oplossing voor een betaalbaarder en milieuvriendelijker leven. De specialisten van Energie Remmers helpen u graag aan de juiste zonnepanelen. Daarnaast adviseren en inspireren wij u graag over alle mogelijkheden met duurzame energie. Dat maakt ons uw onderscheidende partner in groene energie. Wij zorgen er niet alleen voor dat u uw pand en water in Coevorden voordelig kunt verwarmen. Wij bieden u ook mogelijkheden tot elektrisch koken en zelfs elektrisch rijden. U bereikt onze experts in groene stroom vanuit Coevorden via 050-2303333.

Groene energie levert geld op

Duurzame energie is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zo kunt u een groot deel van de aanschafprijs terugkrijgen via de BTW-teruggave. Weet u niet precies hoe dat werkt? Laat onze eigen fiscalisten u helpen bij het aanvragen hiervan. In het dagelijks gebruik is groene stroom stukken voordeliger dan grijze stroom. Uiteraard merkt u dit alleen in het verwarmen van uw woning en water, maar ook omdat onze groene energie het u mogelijk maakt elektrisch te koken. Daarnaast zijn uw zonnepanelen aan te sluiten op laadpalen. Laatstgenoemde plaatsen wij graag bij uw pand in Coevorden. U kunt dan dus elektrisch gaan rijden op uw eigen zonne-energie. U betaalt dan slechts 4% bijtelling. Interesse in al deze fiscale voordelen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zonnepanelen bieden mooie garanties

Zonnepanelen kopen via Energie Remmers is een investering die zich gegarandeerd terugverdient. Wij kunnen dit beloven omdat onze zonnepanelen, van Duitse makelij, u namelijk het maximale rendement leveren. Na slechts 6 jaar heeft u uw investering al terugverdiend. En u krijgt maar liefst 30 jaar garantie op onze zonnepanelen en hun opbrengst. Kies ook in Coevorden voor de mooie garanties van groene stroom.

Zonnepanelen kopen levert u vele voordelen op

Als u zonnepanelen besluit te kopen vanuit Coevorden, geniet u van de volgende voordelen:

  • U geniet van aantrekkelijke belastingvoordelen
  • Uw woningwaarde wordt enorm verhoogd
  • Uw energiekosten verlagen aanmerkelijk
  • U stoot veel minder vervuilende CO₂ uit
  • U realiseert energie voor eigen gebruik

Wij helpen u graag aan zonnepanelen die bovenstaande mogelijk maken.

Nog één stap verwijderd van duurzame energie in Coevorden

Neem vanuit Coevorden contact op met Energie Remmers om de benodigde stap richting groene energie te zetten. Als u bij ons zonnepanelen besluit te kopen helpen wij u aan de juiste zonnepanelen. Bel vanuit Coevorden naar telefoonnummer 050-2303333 of laat uw wensen achter op ons online contactformulier.

sitemap