Page

Duurzame energie

Vrijblijvend advies

Laat u terugbellen voor een gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van zonnepanelen

  • Laat uw gegevens achter via het formulier
  • Wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak
  • Ontvang een gratis advies op maat

Laat u terug bellen

Houdt écht zelf de regie over uw groene stroom

Wilt u zelf duurzame energie opwekken en daar zelf de regie over voeren? Behalve een aantal individuele initiatieven is er dan slechts 1 mogelijkheid. Namelijk duurzame opwekking in de eigen omgeving met zonnepanelen. De beste kwaliteit zonnepanelen komt van Energie Remmers. Wij zijn een bedrijf in Groningen dat beschikt over veel ervaring. Met name deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat we u met overtuiging onze Duitse kwaliteit zonnepanelen aanbieden. Deze kenmerken zich door een hoge opbrengst, terwijl ze lichter in gewicht zijn dan andere panelen die voor opwekking van duurzame zonne-energie worden gebruikt. Belangrijk voordeel van het gebruik van zonnepanelen is het feit dat u ook zelf de herkomst volledig kunt controleren. Heeft u via uw energieleverancier ook andere stroom nodig? Dan kunt u precies de hoeveelheid grijze- en groene stroom aflezen aan uw meter. Zo weet u altijd dat de door u opgewekte stroom volledig aan uw wensen voor duurzame energievoorziening zal voldoen.

De aanpak van Energie Remmers

In de eerste plaats geloven wij in de duurzame toepassing van zonne-energie. Niet voor niets hebben we daarvoor ons aanbod van zonnepanelen in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. We kiezen altijd voor de beste kwaliteit en houden het dus op zonnepanelen die in Duitsland zijn ontwikkeld en gemaakt. Wij werken altijd vanuit de persoonlijke wensen van u als klant. Dat begint met het maken van een afspraak met een van onze vakkundige adviseurs. Deze komt bij u langs om alle mogelijkheden en wensen uitgebreid te bespreken. Hebben we alles duidelijk en zijn we het met elkaar eens over de uitvoering? Dan komen vakkundige monteurs de zonnepanelen bij u installeren. Volledige service en garantie? Dat vinden we vanzelfsprekend, maar we leggen het ook voor u vast.

5 Vormen van duurzame energie

  • Zonne-energie middels zonnepanelen
  • Windenergie middels windmolens/turbines
  • Aard- en bodemwarmte
  • Waterkracht (Nog weinig toegepast in Nederland)
  • Biomassa

De eerste vier bronnen staan nauwelijks ter discussie als betrouwbare bron van duurzame energievoorziening. Bij Biomassa ligt dat nog even anders. Er is namelijk wel degelijk sprake van milieubelasting bij de verwerking van biomassa. Bij de verschillende vormen van verwerking is er daarbij ook nog een verschil in opbrengst en verwerking.

Bel met Energie Remmers voor een afspraak over duurzame energie

Bel voor informatie en afspraken met Energie Remmers op 050-2303333 of gebruik het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en vragen te bespreken. Energie Remmers? Wij helpen u met zonnepanelen aan duurzame energie.

sitemap