Page

Groene energie

Vrijblijvend advies

Laat u terugbellen voor een gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van zonnepanelen

  • Laat uw gegevens achter via het formulier
  • Wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak
  • Ontvang een gratis advies op maat

Laat u terug bellen

Met zonnepanelen houdt u zelf de controle

Wilt u zekerheid dat uw groene energie ook echt groen is? Dan heeft u bij Energie Remmers de keuze voor de beste kwaliteit zonnepanelen. Met zonnepanelen heeft u zelf het beheer over uw energie. Plaats voldoende zonnepanelen en u weet zeker dat de stroom die u opwekt volledig van groene herkomst is. Immers, u ziet wat u opwekt en waar het vandaan komt. Heeft u extra stroom nodig van uw energieleverancier? Dan weet u nooit helemaal zeker of er echt sprake is van groene stroom. De term groene stroom wil nog weleens voor verwarring zorgen. Dit komt, omdat de als groene stroom geleverde energie ook afkomstig kan zijn van oorspronkelijk grijs opgewekte stroom. Wilt u weten hoe u zelfvoorzienend kunt worden in uw energiebehoefte? Neem dan contact op met Energie Remmers in Groningen om een adviseur bij u thuis (of op kantoor) langs te laten komen. Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

De keuze voor zonnepanelen voor de opwekking van groene energie

Door te kiezen voor zonnepanelen kiest u voor een vorm van stroomopwekking die gegarandeerd van groene oorsprong is. U hoeft geen twijfels te hebben of er misschien sprake zou kunnen zijn van grijze stroom of een combinatie tussen duurzame en fossiele herkomst. Wij hebben gezorgd voor een aanbod van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen. De ontwikkeling en productie hiervan ligt in Duitsland. We zouden ook geen andere leveranciers meer willen. Als er dan toch milieubelasting voor het vervoer moet plaatsvinden, dan maar vanuit ons buurland. Dan blijft het tenminste nog tot een minimum beperkt. Onze zonnepanelen kenmerken zich door een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Er wordt 10 jaar (minstens) garantie op gegeven en de opbrengst ligt hoger dan gemiddeld. Daarbij zijn ze 15% lichter in gewicht en worden ze vakkundig gemonteerd.

5 Kenmerkende waarden van Energie Remmers

We zetten deze graag als volgt voor u op een rij:

  • Veel ervaring met zonnepanelen
  • Gratis adviesgesprek
  • Beste kwaliteit zonnepanelen
  • Vakkundige monteurs
  • Minstens 10 jaar garantie op al onze zonnepanelen

Contact opnemen voor een afspraak over groene energie bij u thuis

Bel met Energie Remmers op 050-2303333 of maak gebruik van het contactformulier op de website. Daarmee zorgt u ervoor dat we een afspraak voor u in kunnen plannen met onze adviseur. U kunt natuurlijk ook gewoon bellen als u wat meer wilt weten over de mogelijkheden. Graag tot binnenkort voor een gesprek over groene energie.

sitemap