Page

Groene stroom

Vrijblijvend advies

Laat u terugbellen voor een gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van zonnepanelen

  • Laat uw gegevens achter via het formulier
  • Wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak
  • Ontvang een gratis advies op maat

Laat u terug bellen

Waarom kiezen voor duurzame energie

Wilt u overstappen op groene stroom? Of wilt u de manier waarop u op dit moment stroom uit een groene bron gebruikt verder verbeteren? Dan komt u bij Energie Remmers uit bij een bedrijf in Groningen. Wij werken met de beste zonnepanelen in een totaalconcept. Zo dragen wij bij aan een beter klimaat. En voor besparing op uw huidige stroomrekening. Wat ons betreft kan ieder klein beetje al helpen om het steeds slechter wordende klimaat te beschermen tegen verdere achteruitgang. We hebben bij Energie Remmers ook geen antwoorden op de grote factoren in de wereld die voor de opwarming van de aarde zorgen. We hebben wel een ideale oplossing in huis die ieder keer opnieuw een stukje positiviteit brengt. De oplossing van groene energie ligt wat ons betreft bij zelf opgewekte stroom met zonnepanelen. Dat is waar we bij Energie Remmers goed in zijn. Bel ons maar voor een vrijblijvende afspraak. Dan leggen we u haarfijn uit wat we voor u op gebied van stroom uit eigen groene bron kunnen betekenen.

Uw eigen stroom uit groene bron

Zonnepanelen. Bij uitstek de manier waarop u zelf de regie heeft over de manier waarop u energie opwekt en gebruikt. Zonnepanelen zijn over het algemeen uw eigendom en u beslist zelf wat u met de opgewekte elektriciteit wilt doen. Zelf gebruiken of terugleveren? U mag het helemaal zelf zeggen. Zonnecollectoren die zorgen voor een stuk extra energie in uw huishouden of bedrijf? Ook daar hebt u de vrije hand in. Door te kiezen voor de zonnepanelen van Energie Remmers maakt u gebruikt van de nieuwste en veiligste mogelijkheden. We leggen u in een persoonlijk gesprek daar graag meer over uit. Want zeg nou zelf: hoe groen is die elektriciteit die u momenteel geleverd krijgt nou eigenlijk echt?

Hoe definieert onze overheid groene stroom?

  • De energiebron van deze stroom is onuitputtelijk
  • Groene energie is schoon
  • De energie komt uit een (herleidbare) betrouwbare bron
  • Er is geen (negatieve) impact op klimaatverandering
  • Bij de woning en verwerking is geen of nauwelijks sprake van milieubelasting

Met milieubelasting bedoelen we in dit geval de schadelijke effecten die het heeft op het klimaat.

Neem contact op om zelf uw groene stroom op te gaan wekken

Wilt u een gedegen advies over het gebruik van zonnepanelen? Bel dan met Energie Remmers voor een vrijblijvende afspraak op het nummer 050-2303333. U kunt daarvoor ook het contactformulier op de website voor gebruiken. Kies met onze aanpak voor de meest controleerbare vorm van groene stroom.

sitemap