Page

Zonnepanelen kopen Groningen

Vrijblijvend advies

Laat u terugbellen voor een gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van zonnepanelen

  • Laat uw gegevens achter via het formulier
  • Wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak
  • Ontvang een gratis advies op maat

Laat u terug bellen

Kies voor zonne-energie

Wilt u zonnepanelen kopen voor uw woning of bedrijf in Groningen? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij Energie Remmers. Wij bieden u een totaalconcept in duurzame energie. Zo leveren onze zonnepanelen u een enorme besparing op uw energienota op. Niet alleen in het verwarmen van uw huis of tapwater in Groningen, maar ook op vele andere gebieden. Denk aan elektrisch koken en rijden. Energie Remmers maakt het allemaal mogelijk. Hiermee onderscheiden wij ons van andere aanbieders van groene energie. Wij dragen graag bij aan het verduurzamen van uw dagelijks leven. Interesse? Maak een afspraak met Energie Remmers vanuit Groningen via 050-2303333.

De voordelen van groene energie

Als u kiest voor groene stroom, dan levert u dat op verschillende manieren financieel voordeel op. Ten eerste kunt u de investering terugverdienen middels de BTW-teruggave van de aanschafprijs. Onze eigen fiscalisten helpen u daar graag bij. Daarnaast is groene stroom een stuk voordeliger in het dagelijks gebruik dan een fossiele brandstof, zoals gas. Met zonnepanelen op uw dak kunt u voordelig elektrisch gaan koken. Bovendien maken wij het u graag mogelijk elektrisch te gaan rijden vanuit Groningen. Met een auto op groene energie geniet u slechts 4% bijtelling. Benader onze specialisten voor meer informatie.

Informatie over onze zonnepanelen

Als u bij ons besluit zonnepanelen te kopen, dan leveren wij u zonnepanelen van Duitse makelij. Deze panelen bieden u het maximale rendement. Deze stelling onderbouwen wij graag met onze garantie. U ontvangt op uw zonnepanelen namelijk 30 jaar garantie. Zowel op de opbrengst als op de producten zelf. De aanschaf is daarnaast enorm rendabel. Zo is een investering in duurzame energie gemiddeld al na 6 jaar terugverdiend. Kies ook in Groningen voor groene stroom in plaats van grijze stroom. U kiest dan voor duurzaamheid én aantrekkelijke fiscale voordelen.

Vijf redenen om zonnepanelen te kopen

Overweegt u zonnepanelen te kopen in Groningen? Heel verstandig. Zonnepanelen zorgen voor een:

  • Vermindering in milieubelasting
  • Lange gebruiksduur en garantie
  • Zelfvoorziening in uw energiebehoefte
  • Besparing op uw huidige energierekening
  • Aantrekkelijke mogelijkheid tot elektrisch rijden

Behoefte aan duurzame energie in Groningen?

Neem contact met Energie Remmers op als u zonnepanelen wenst te kopen in Groningen. Vul ons online contactformulier in of bel voor direct persoonlijk contact naar telefoonnummer 050-2303333. Wij bespreken graag uw mogelijkheden en wensen in groene energie. Kies voor duurzame oplossingen van een onderscheidend bedrijf. Kies voor Energie Remmers in Groningen.

sitemap