Page

Zonnepanelen kopen Kampen

Vrijblijvend advies

Laat u terugbellen voor een gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van zonnepanelen

  • Laat uw gegevens achter via het formulier
  • Wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak
  • Ontvang een gratis advies op maat

Laat u terug bellen

Elektriciteit uit zonne-energie

Overweegt u vanuit Kampen zonnepanelen te kopen? Maak dan een afspraak met de specialist in zonne-energie van Energie Remmers. Uw onderscheidende partner in duurzame energie. Wij nemen u graag mee in de wereld van de groene energie. Onze zonnepanelen verwarmen uw huis en tapwater in Kampen zeer voordelig. Daarnaast bieden onze producten in groene stroom u mogelijkheden tot elektrisch koken en elektrisch rijden. Benieuwd naar een milieuvriendelijker en verrassend betaalbaar leven? Benader ons vanuit Kampen via telefoonnummer 050-2303333.

Het fiscale voordeel van groene energie

Groene energie is enorm voordelig, op verschillende manieren. Ten eerste ontvangt u een groot deel van de aanschafprijs terug middels de BTW-teruggave. Onze eigen fiscalisten helpen u graag met het aanvragen van deze teruggave op uw zonnepanelen. Een tweede financieel voordeel ondervindt u in het dagelijks gebruik. Omdat groene stroom ook ingezet kan worden om bijvoorbeeld elektrisch mee te koken, daalt uw energierekening aanzienlijk. Energie Remmers begeleidt u ook graag bij rijden op duurzame energie. Zo plaatsen wij graag een laadpaal bij u in Kampen. Deze sluiten we aan op uw zonnepanelen en u betaalt voortaan slechts 4% bijtelling. Maak een afspraak met ons voor meer informatie.

De zekerheden van zonnepanelen

Zonnepanelen kopen is een erg verstandig besluit waar u geen spijt van zult krijgen. En wel om de volgende redenen. Onze (Duitse) panelen zijn van topkwaliteit. Zij bieden u dan ook het maximale rendement. Om het wat tastbaarder te maken: u heeft uw investering al na 6 jaar terugverdiend. Met onze zonnepanelen weet u dus zeker voorzien te zijn van optimale producten waar u veel profijt van zult ondervinden. Zo bieden wij maar liefst 30 jaar garantie op de panelen zelf en de energie-opbrengst ervan. Kies ook voor groene stroom vanuit Kampen en profiteer van de vele voordelen van zonne-energie.

Wat staat u te wachten als u zonnepanelen gaat kopen?

Als u besluit zonnepanelen te kopen vanuit Kampen, dan staan u de volgende mooie voordelen te wachten:

  • U leeft milieuvriendelijker
  • Uw energiekosten verlagen
  • Uw woningwaarde verhoogt
  • U creĆ«ert uw eigen elektriciteit
  • U geniet mooi belastingvoordeel

Zonnepanelen bieden u al deze mooie voordelen. Neem contact met ons op voor een informerend gesprek.

Toe aan duurzame energie in Kampen?

Maak een afspraak met Energie Remmers vanuit Kampen als u ook wilt genieten van de vele voordelen van groene energie. U bereikt onze specialisten in zonnepanelen via ons online contactformulier of telefoonnummer 050-2303333. Wij helpen u graag de juiste zonnepanelen te kopen voor uw pand in Kampen.

sitemap