Page

Zonnepanelen kopen Ommen

Vrijblijvend advies

Laat u terugbellen voor een gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van zonnepanelen

  • Laat uw gegevens achter via het formulier
  • Wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak
  • Ontvang een gratis advies op maat

Laat u terug bellen

Zin in zonne-energie?

Heeft u vanuit Ommen interesse in zonnepanelen kopen? Laat u dan adviseren en begeleiden door een onderscheidende partner in duurzame energie. Energie Remmers is zo’n specialist. Onze totaalconcepten in groene energie zorgen ervoor dat uw complete dagelijkse leven in Ommen voordeliger, milieuvriendelijker en praktischer wordt. Zo verwarmen onze zonnepanelen zeer voordelig uw huis en tapwater, maar leveren ze ook de mogelijkheid tot elektrisch koken en rijden. Maak een afspraak met onze experts in groene stroom via 050-2303333 als u uw leven in Ommen wilt verduurzamen.

Groene energie betaalt zichzelf terug

Duurzame energie biedt u op meerdere vlakken enorm veel financieel voordeel op. Zo ontvangt u een groot deel van de aanschafprijs terug via de BTW-teruggave. Onze eigen fiscalisten helpen u graag met het correct aanvragen hiervan. Daarnaast is het dagelijks gebruik van groene stroom stukken voordeliger dan grijze stroom. Niet alleen wat betreft het verwarmen van uw huis en water, maar ook als het gaat om de extra mogelijkheden. Elektrisch koken bijvoorbeeld. Dat kan met uw eigen groene energie prima. Uw zonnepanelen zijn tevens aan te sluiten op een laadpaal die wij graag bij uw pand in Ommen plaatsen. Dan kunt u elektrisch gaan rijden op uw eigen zonne-energie. Heeft u ook interesse in slechts 4% bijtelling? Benader ons voor meer informatie.

De garanties van onze zonnepanelen

Zonnepanelen kopen via Energie Remmers is een zeer verstandige investering. Onze zonnepanelen, van Duitse makelij, bieden u namelijk het maximale rendement. Dit zorgt ervoor dat u na slechts 6 jaar uw investering al heeft terugverdiend. Wat onze garantie betreft: die ontvangt u op maar liefst 30 jaar. Zowel op de zonnepanelen zelf als hun opbrengst. Stap ook over in Ommen naar de mooie garanties van groene stroom.

Wat er gebeurt nadat u zonnepanelen gaat kopen

Als u zonnepanelen gaat kopen vanuit Ommen, dan zal het volgende gebeuren:

  • Uw energiekosten verlagen enorm
  • U geniet aantrekkelijk belastingvoordeel
  • Uw woningwaarde wordt goed verhoogd
  • U stoot een stuk minder vervuilende CO₂ uit
  • U bezit onuitputtelijke energie voor eigen gebruik

Is dit wat u wenst? Zonnepanelen bieden u de oplossing.

Wij bieden u duurzame energie in Ommen

Energie Remmers is voor uw pand in Ommen uw onderscheidende en complete partner in groene energie. Wilt u bij ons uw zonnepanelen kopen? Bel dan naar telefoonnummer 050-2303333 of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij voorzien uw woning of bedrijfspand in Ommen graag van topkwaliteit zonnepanelen.

sitemap