Page

Zonnepanelen kopen

Vrijblijvend advies

Laat u terugbellen voor een gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van zonnepanelen

  • Laat uw gegevens achter via het formulier
  • Wij bellen u voor een vrijblijvende afspraak
  • Ontvang een gratis advies op maat

Laat u terug bellen

Uw betrouwbare leverancier van zonnecollectoren

Bent u op zoek naar een goede leverancier waar u zonnepanelen kunt kopen? De beste verhouding tussen prijs en kwaliteit wordt u geboden door Energie Remmers. Wij zijn gevestigd in Groningen. Van daaruit werken we voor ondernemers en particulieren in Noord- en Midden-Nederland. We leggen u graag uit waarom u nou juist voor het kopen van zonnepanelen het beste bij Energie Remmers terecht kunt.

Zonnepanelen kopen vraagt om een goede vergelijking

Voordat u overgaat tot het kopen van zonnepanelen wilt u natuurlijk een goed advies. Een advies, waarmee u zekerheid krijgt over de verwachtingen die u voor de komende tientallen jaren mag hebben. Bij Energie Remmers bieden we u daarom een totaalconcept. Dit bestaat eruit dat u ons belt of mailt voor een vrijblijvende afspraak. Dat kan bijna altijd op korte termijn plaatsvinden. Tijdens dit gesprek leggen we u alles uit over de mogelijkheden die u in uw specifieke situatie heeft. De geschiktheid van het dak. De hoeveelheid zonnepanelen die bij u het beste uitkomt. De hoeveelheid zon die gemiddeld op uw dak te verwachten valt. Uw budget, dat draagt ook in belangrijke mate bij aan ons advies. De mogelijkheden om subsidie te krijgen? Onze adviseur is altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Na afloop van het gesprek weet u precies waar u aan toe bent als u besluit om te kopen bij Energie Remmers. Bent u tevreden en gaat u op ons aanbod in? Dan beginnen we met een vakkundige montage en de nacontrole. Over de garantie hoeft u zich geen zorgen te maken. Door het gebruik van de beste Duitse merken bedraagt deze tenminste 10 jaar.

Waarom u voor het kopen van zonnepanelen naar Energie Remmers gaat

We leggen u graag in een paar korte zinnen uit waarom u nou juist voor het kopen van zonnepanelen bij Energie Remmers uitstekend terecht kunt:

  • Deskundig advies van onze adviseurs
  • Totaalconcept voor optimale zekerheid
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Vakkundige monteurs
  • Minstens 10 jaar garantie en 25-30 jaar gebruikersgemak

Neem contact op voor een advies over zonnepanelen kopen

Bel Energie Remmers op 050-2303333 of gebruik het contactformulier op de website voor het maken van een afspraak. Wij geven u graag vrijblijvende informatie. Belangstelling? Maak dan nu ook uw vrijblijvende afspraak om zonnepanelen te kopen.

sitemap