Energie Remmers opent 2e locatie!

o-SOLAR-ENERGY-facebook-rechtenvrij

Door de toenemende vraag naar hoogwaardige zonnesystemen heeft Energie Remmers een 2e locatie geopend in het Westerkwartier. Vanaf 01 oktober 2015 kan men nu ook hier terecht voor een gedegen advies en een offerte op maat. Ook kunnen huidige eigenaren van zonnesystemen uit deze omgeving vanaf oktober 2015 een beroep doen op Westerhof Sebaldeburen om hun bestaande zonnesystemen te reinigen of door te laten meten.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een nieuw zonnesysteem  of onderhoud aan uw huidige systeem? Neem dan snel contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat.

Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter en  blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Energieremmers.nl!

Leuk u te ontmoeten! Mijn naam is Jan Remmers.

Bent u opzoek naar advies over zonnepanelen of heeft u vragen? U kunt met mij een vrijblijvend adviesgesprek inplannen door simpelweg uw gegevens hieronder in te vullen.