Geen zorgen over de werking en opbrengst van uw zonnepanelen

o-SOLAR-ENERGY-facebook-rechtenvrij

Bij een traditionele string-omvormer wordt er op één meter van deze omvormer het resultaat weergegeven. Op deze meter zien we alleen de gegevens van de complete installatie. U moet er dan maar op vertrouwen dat ieder paneel afzonderlijk goed presteert. Uit onze eigen ruime ervaring weten wij dat dit niet vanzelfsprekend is. Met SolarEdge hoeft u zich geen zorgen te maken over de werking en de opbrengst van uw zonnepanelen. In de software van SolarEdge is eenvoudig te zien wat de opbrengst is van ieder afzonderlijk zonnepaneel. In dit overzichtelijke dashboard zijn ook alle totalen af te lezen.

SolarEdge laat de volgende waardes zien van ieder individueel zonnepaneel:

  • Opbrengst in KWh per zonnepaneel
  • Vermogen in Watt per zonnepaneel
  • Voltage per zonnepaneel
  • Amperage per zonnepaneel
  • Voltage power-optimizers

Service

Als een zonnepaneel te ver achter blijft krijgt Energie Remmers automatisch een melding. Vanuit ons kantoor wordt de storingsanalyse snel uitgevoerd. Hierna nemen wij contact met u op om een afspraak te plannen. Onze monteur kan hierbij gericht te werk gaan.

Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter en  blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Energieremmers.nl!

Leuk u te ontmoeten! Mijn naam is Jan Remmers.

Bent u opzoek naar advies over zonnepanelen of heeft u vragen? U kunt met mij een vrijblijvend adviesgesprek inplannen door simpelweg uw gegevens hieronder in te vullen.