Wij delen Koningsloten uit!

o-SOLAR-ENERGY-facebook-rechtenvrij

Koop je voor 25 april 2016 april een zonne-installatie bij Energie Remmers? Dan trakteren we jou op een gratis staatslot voor de Koningdagtrekking op 27 april!

Omdat een investering in zonnepanelen niet zomaar uit de portemonnee wordt getrokken, is het belangrijk de juiste keuzes te maken. Energie Remmers helpt je bij het maken van die keuzes. Wij komen altijd langs op locatie voor het geven van een persoonlijk advies wat aansluit bij jou situatie. Om je nog extra te belonen geven wij bij iedere aanschaf van een zonne-installatie die je voor 25 april bij Energie Remmers koopt, een gratis staatslot weg. Met dit staatslot maak je kans op de hoofdprijs van 20 jaar lang € 250.000,- belastingvrij! Dat is nog eens een snelle terugverdientijd.

Voor vragen over deze actie kun je contact met ons opnemen via het telefoonnummer 050 230 33 33  of via het contactformulier.

Like ons op Facebook en/of volg ons op Twitter en  blijf automatisch op de hoogte van het laatste nieuws!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Energieremmers.nl!

Leuk u te ontmoeten! Mijn naam is Jan Remmers.

Bent u opzoek naar advies over zonnepanelen of heeft u vragen? U kunt met mij een vrijblijvend adviesgesprek inplannen door simpelweg uw gegevens hieronder in te vullen.