Zelf bepalen wat je maandloon is? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!

o-SOLAR-ENERGY-facebook-rechtenvrij

Ben jij bewust van de duurzame wereld om je heen en wil jij hier een bijdrage aan leveren? Ben je ondernemend en op zoek naar een nieuwe kans in een constant groeiende markt? En wil je daarnaast ook nog eens zelf bepalen wat je maandloon is? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving
Wegens het snel uitbreiden van onze verkoopactiviteiten bieden wij 2 vacatures aan voor de regio Friesland en Drenthe voor zelfstandige freelance adviseurs/verkopers. In deze rol ga je geheel zelfstandig de advies- en verkooprol op je nemen van zonne-energie aan consumenten en bedrijven. EnergieRemmers biedt kantoorruimte aan om vanuit daar te werken. Daarnaast werk je veel op locatie om advies op maat te geven aan consumenten en bedrijven door in te gaan op hun specifieke wensen en behoeften.

Wij bieden
Een afwisselende en zelfstandige functie in een betrouwbare en dynamische werkomgeving binnen een branche met een ideaal marktpotentieel. Er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatieven te nemen. Wij bieden jou een aantrekkelijk en bewezen franchiseconcept met goede financiële voorwaarden en ondersteuning vanuit EnergieRemmers. Dit betekent dat je zelf de mogelijkheid hebt om de hoogte van je inkomen te bepalen!

  • Doorgroei mogelijkheden naar inzet
  • Een goed product waar je achter kan staan
  • (warme) leads

Profiel

  • Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid en hebt commerciële talenten of ambities
  • Je bent flexibel en communicatie vaardig
  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Je bent leergierig en je maakt je nieuwe kennis snel eigen
  • Je bent in het bezig van rijbewijs B
  • Ervaring in de zonnepanelenbranche is een pré

Kortom, je bent een zelfstarter die goed luistert naar de klant en een eerlijk en een onderbouwend advies kan geven.

Bedrijfsprofiel
Energie Remmers is een ervaren en deskundige organisatie op het gebied van zonne-energie. Wensen van de klant staan bij ons centraal. Daarom werken wij met persoonlijke adviseurs, die bij u op locatie langskomen. Geen snelle verkoop, maar gedegen advies op basis van elke situatie.

Ben jij de ondernemer die  wij zoeken en voel jij je helemaal passen in het profiel? Stuur dan je cv en motivatie naar info@energieremmers.nl t.a.v. dhr. J. Remmers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij Energieremmers.nl!

Leuk u te ontmoeten! Mijn naam is Jan Remmers.

Bent u opzoek naar advies over zonnepanelen of heeft u vragen? U kunt met mij een vrijblijvend adviesgesprek inplannen door simpelweg uw gegevens hieronder in te vullen.